Especialistes amb Planxa i Pintura Aulet Corney

L’any 2011 ens varem traslladar al polígon industrial de l’Av. de les Alegries, 66 de Lloret de Mar (Girona), amb un total de 860 m² de superfície útil, amb noves i més àmplies instal•lacions.

Per oferir la màxima garantia i un servei de qualitat, l’empresa disposa de maquinària moderna i de les últimes tecnologies en diagnosi i reparació de vehicles, així com productes i sistemes de pintura de la màxima qualitat.

Totes les operacions són realitzades per un complet equip de personal format per professionals amb una gran formació i experiència laboral en cadascuna de les seves àrees, capacitats per informar-lo i assessorar-lo segons les seves necessitats.

Totes les peces substituïdes en la reparació del vehicle són originals de la marca o bé recanvis amb certificació del Centro Zaragoza (CZ) i donem totes les garanties exigides.

La pintura utilitzada està reconeguda a nivell nacional i internacionalment com a una de les millors en qualitat, colorimetria i acabat. Sempre respectant el medi ambient per tractar-se de pintures amb base aigua i lliures de metalls pesants.

Gràcies a l’ús de les últimes tecnologies del sector de l'automoció, i a una eficaç distribució de l'empresa, proporcionem una àgil solució a la reparació del seu automòbil garantint brevetat entre la recepció i el lliurament del seu vehicle.